Inmiddels zijn ze allemaal weer van de straat, maar in de laatste week van 2009 en de eerste van 2010 sierden -jawel- de armen van Curlpower’s Dani de abri’s, website en toiletreclames door het ganse land in deze TNT campagne.Curlpower beweegt zich over het algemeen achter de schermen en camera. Maar af en toe voor de camera mag er ook best wezen, helemaal als je dan in Leeuwarden een trein instapt en dan drie uur lang op ieder station de posters ziet hangen. Wel jammer dat er dan in de stamkroeg van Curlpower uitgerekend de andere versie met de mannenarmen hangt…

Ja, inderdaad, er waren twee versies. Dit even voor de lieve mensen die ons door het hele land enthousiast mailden dat ze eindelijk de poster hadden gezien, maar niet wisten dat Dani zoveel haar op de armen had…

Naast TNT heeft ook WE fashion gebruik gemaakt van de billen uuuh diensten van Curlpower, althans een deel van Curlpower. En daar dan zegmaar ook weer een deel van… Snappie ‘m nog? Wij niet meer, gelukkig hebben de ‘hele’ foto’s nog…

Publicatie: TNT – een echte vriend stuur je een kaart & WE fashion webshop