Heb je zo’n rare kerstkaart ontvangen en geen idee wat je ermee moet? Welhier. In een tijd waar crisis ook een trendy marketing-instrument geworden is en iedereen plotseling groen ziet, doet Curlpower dan ook eindelijk een duit in het zakje. Of eigenlijk hield Curlpower die duit in datzelfde zakje en ging tegelijkertijd voor een recycle-actie die kerstkaartenland niet had zien aankomen.

Maar liefst een jaar lang heeft Curlpower uit alle hoeken en gaten kerstkaarten verzameld in alle geuren, knipsels en ja bofferds, voor sommigen van jullie zelfs geluiden… tenminste, wat er nog van over is. Verder zagen we nog de mooiste kerstgroeten, kattepootjes, kerstkusjes, kriebels en beste wensen uit alle lagen van de bevolking en bedrijvigheid. We hopen dat jullie er net zoveel plezier van hebben als wij!