Wat een mooi feestje, de opening van Elle Aime, het bijzondere winkeltje van Lisa Manuels te Rotterdam. En het werd voor Curlpower een dubbel feestje want Elle Aime verkoopt namelijk ook handgemaakte Curlpower werkjes zoals hangers, ingelijste roodharigen-illustraties met kleding van oud behang, sleutelhangers en meer.

Lisa Manuels illustreert, bedenkt, maakt en verkoopt handgemaakte spulletjes in haar winkel waar werk te koop is van diverse creatieven zoals friedamaria, Made By White, Miko Design en nu dus ook Curlpower!

De naam van de winkel is, net als de winkel zelf, een plaatje. ‘Elle Aime’ betekent ‘Zij houdt van’ en staat daarnaast voor de initialen LM, Lisa & moeder Louise Manuels. Het winkeltje is geopend op elke donderdag (13 tot 17), vrijdag (10 tot 17), zaterdag (10 tot 17) en de eerste zondag (12 tot 17) van de maand! Elle Aime bevindt zich in het ROTABS Stylecenter aan de Zaagmolenkade 46 te Rotterdam.
Meer informatie vind je op: shopelleaime.blogspot.com