Zaterdagavond 16 juli was het officieel, we proostten met vrienden op onze eerste Curlpower werkruimte aan de Prinsegracht 38 te Den Haag en daarmee draait de krullentent nu officieel en op dusdanig volle toeren dat zelfs Chiel Montagne zijn snor zou drukken.

Zowel het atelier als de fotostudio zijn met kurken en bierdoppen versierd en iedereen heeft volop genoten van de plek, de gezelligheid, heerlijke Curlpowertaart waarvoor we Mariska van Oeffelen overigens nog even ‘bij deze’ nogmaals willen bedanken. Ook kwamen verschillende leuke mensen weer in contact met andere leuke mensen en dat zien we het liefst natuurlijk!

Aan iedereen die erbij was, nogmaals bedankt voor de presenten, planten, bloemen, bier, wijn en sterke chips…, kaartjes maar vooral aanwezigheid, dat maakt ons nog veel enthousiaster!

Was je er niet maar wil je wel een keer komen kijken, laat ons dat even weten, uiteraard ben je van harte welkom om een blik te werpen want we hebben nu alle ruimte!

Curlpower Opening from Curlpower on Vimeo.