Maanden van voorbereiding, dag en nacht hard werken, maar volgend weekend volgt dan eindelijk de ontknoping! Curlpower is namelijk present op de Holy Stitch Crafty Markt te Leeuwarden. We zijn het weekend van 12 & 13 november te vinden in cel 6 van de oude Blokhuispoort Gevangenis! 

Kussens (o.a. de strippenkaartkussens), t-shirts (volwassen- en kindermaten), ringen, oorbellen, broches, sleutelhangers, ingelijste roodharigen-illustraties, alles gaat uit de kast om ons creatieve Bonnie en Clyde’tje te staan tussen de indrukwekkende medegedetineerden, die al wat langer meedraaien in het creatieve circuit.

Tip! Let vooral op de ‘Foxy Botjes Bonus-artikelen’! Iedere aankoop waarin een afbeelding van onze tevens presente ‘hondlanger’ Foxy verwerkt is, levert haar extra een koekje op! Da’s pas een hondenbaan!

Tot daar!