Het is alweer even terug dat we voor 10.000 eurie de binnenboel mochten aanpakken. Heb je onze uitzending van 17 november gemist? Donderdag 15 december 21.00 uur is de laatste Liefde in Uitvoering, dat wordt een compilatie van hoogte- en dieptepunten. Wil je de eerdere aflevering van ons terugzien, dat kan nu hier, op een speciale TLC Uitzending-gemist pagina. In de aflevering komen sommige personen helaas iets minder goed aan bod, vandaar dat we, via deze weg, enkele minder- tot vrijwel onzichtbare mensen nog even extra bedanken voor de geboden hulp!

Ton Dirven voor het regelen van de productie (en het ophangen) van zijn eigen wonderschone werk op alu-dibond. Amik voor de supermooie beschilderde deuren in gang boven de trap en Frans van Atelier de Kunstvlieg voor de tijdelijke stalling van de kunstwerken. Grace voor de (net als Roelant) ongelofelijke beschikbaarheid, steun, toeverlaat en hulp gedurende de klusperiode. Rianne (net als Jorel) voor de zeer productieve weekeinden, de mooie vloer :D en natuurlijk net als de anderen, het eindeloze werk aan de Stairway to Heaven. Ook voor Gerald nog even een extra hiphophooray, extra thanks voor de trap, de lange bieravonden en uiteraard net als de rest, de gezelligheid! Ook de technische ondersteuning van Saskia en Frederique werd meer dan gewaardeerd, evenals de beschikbaarheid van Crystal en dan als laatste nog sjouwhulp buurman Tim, buurman Lennart en de fietsenstallingman die best wel op Jaap van Zweden lijkt.