Als model ben je vanzelfsprekend van vele markten thuis. Vaak zoekt een bureau naar een bepaald gezicht die je misschien wel in huis hebt, maar nog niet voor de camera hebt laten zien doordat de eerdere opdrachten dat niet toelieten. Zorgen dat je portfolio voldoende gevarieerd is, is niet alleen een vereiste, het vergroot tevens de kans op een boeking. Wil je meer beeld, vanuit een nieuw, fris perspectief? Boek dan een testshoot bij Curlpower’s Dani! Velen gingen je voor en gelukkig hebben we daar de foto’s van… wat een slechte tekst. Wel mooi beeld!

Ben je niet werkzaam als model maar zou je dat wel willen, of wil je mooie, gekke, leuke, bijzondere foto’s van jezelf om wat voor reden dan ook, dan ben je vanzelfsprekend ook van harte welkom! Vraag in een mailtje naar info@danivanoeffelen.nl naar de mogelijkheden! Ook voor de prijzen kun je daar terecht, dat ligt helemaal aan wat je zelf van plan bent of wat Dani met je van plan is!