Springen kunnen ze wel die Masaï. Maar dat kunnen wij van Curlpower ook! Eerder gingen we even in de leer bij een aantal Thaise monniken, nu zijn we toe aan een nieuw continent! Gelukkig is daar een wedstrijd van Baobab reizen om een 15-daagse rondreis te winnen d.m.v. het maken van een springend filmpje. Normaal zijn we niet zo van ‘de meeste stemmen gelden’ maar we hebben al wat prijzen onze neus voorbij zien gaan omdat we niemand willen lastigvallen met ‘Heej figuur, we kennen je niet echt maar je zit op de een of andere manier in ons kleine krullennetwerkje, dus kun je effe stemmen?!’ Dus dan doen we dat nu maar eens een keertje wel! Kijken wat er gebeurt. Doen wij dat de volgende keer heus ook! You lick our back, we lick yours! Uhm ‘like’ bedoelen we dan natuurlijk.

En natuurlijk doen we graag wat terug als we winnen! Laat ons weten (hieronder, op facebook, twitter, email of per postduif) dat je ons filmpje geliked hebt en je maakt (als wij die eerste plek winnen) kans op een fotosessie door Curlpower’s Dani!

Liken doe je via deze link! Beloven wij dat we bij winst minimaal 15 dagen niks van ons laten horen…