Kamperen is afzien in ons frivole klimaat. Als een kampeervakantie met enkele dagen zon binnen drie weken al onmogelijk lijkt, dan is het plannen van een zonovergoten shoot al helemaal onbegonnen werk. Maar niets is minder waar. Alle deelnemers aan de shoot trokken optimistisch onder de donkergrijze bewolking door, richting Camping De Lakens in Bloemendaal!

Daar aangekomen wachtte een glimmende Airstream-camper, op een superb vette locatie, een verrassende zon en een ongelofelijk alles verslindende ku(s)twind! Maar daar zie je weinig van terug. En dan denk je natuurlijk dat we afsluiten met ‘gelukkig hebben we de foto’s nog’ maar dat is natuurlijk niet het geval. Kom op zeg, wat denk je wel niet. Wij zijn wel in staat iets originelers te plaatsen.

Gelukkig hebben we de backstagefilm nog.

En de rest van het beeld!

Team
Fotografie | Dani van Oeffelen
Styling | Iris van der Meer
Make up & Hair | Joëlle Romita
Model | Renee Trompert
Assistent & film | Jonasdeponas